Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Vacatures / Keuken medewerker Grand Café in De Koog op Texel

Keuken medewerker Grand Café in De Koog op Texel

De Koog Horeca / evenementen LBO - VMBO

20-03-2025 13:34
Referentie:1959382235

Algemeen

Keukenmedewerker Grandcafé in De Koog op Texel

Zoek je een baan of bijbaan op Texel? Voor aankomend seizoen zoeken wij medewerkers voor de keuken voor in ons gezellige grandcafé temidden van het bruisende De Koog. Er is ruimte in ons nette personeelshuis midden in De Koog!

Over werken bij het Grand Café

Bij dit bruisende grandcafé midden in de Koog werk je in een jong en gezellig team. Samen met je collega’s zorg je ervoor voor dat de gasten maximaal in de watten gelegd worden!

“Voor ons is ervaring niet het belangrijkste. Het is belangrijk dat je gemotiveerd en collegiaal bent, dan leren wij je het vak wel! Heb je wel ervaring dan is dat alleen maar heel mooi meegenomen. Je werkzaamheden bestaan uit het maken van voorgerechten, nagerechten en borrelhapjes in de keuken. Heb je meer ervaring of blijkt dat je feeling hebt dan kunnen we je ook de hoofdgerechten leren te maken. Tussendoor houd je samen met je collega’s uit de keuken en bediening ook de afwas bij

Wij streven naar continue groei en verbetering, dat blijkt uit de uitstraling van het bedrijf, de gerechten die geserveerd worden, organisatorisch en nog veel meer. Daarom vinden wij het belangrijk dat je hier enthousiast van wordt en mee beweegt of misschien zelfs wel ideeën aandraagt om dit te bewerkstelligen.

Bij ons staat kwaliteit altijd boven kwantiteit. Wij nemen nooit meer reserveringen of gasten aan dan we aankunnen, zodat de gasten die wij wel kunnen ontvangen maximaal van onze service kunnen genieten. Het gevolg hiervan is ook dat de werkdruk behapbaar blijft en de sfeer goed blijft. Ook streven wij ernaar om te koken op een zo hoog mogelijk haalbaar niveau onder de voorwaarde dat het toegankelijk blijft voor het grote publiek met bijna alleen maar verse producten”.

Wat we bieden

Wij zijn 7 dagen per week van 08.30 tot en met na middernacht geopend, hierdoor is er veel variatie mogelijk betreft werkdagen en tijden. Bij ons in de keuken is een 4 daagse werkweek van 32 of 38 uur momenteel bespreekbaar voor nieuwe collega’s. Salaris is altijd in overleg naar ervaring en kennis!

PS. Ons gezellige personeelshuis is op loopafstand en in het midden van De Koog! 😉

Informatie

Locatie De Koog
Branche Horeca / evenementen
Benodigde opleiding LBO - VMBO

Recruiter

Nina Visser

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5