Navigatie

Vrijblijvende offerte ontvangen?

×

Waar bent u naar opzoek?

Vul hier onder uw zoekterm in of probeer uw antwoord te vinden in onze kennisbank.

Home / Vacatures / Business developer

Business developer

Groningen Automatisering / ICT HBO

10-09-2024 08:03
Referentie:219233994

Algemeen

Ben jij graag onderweg om nieuwe business te genereren? Signaleer jij kansen en bouw jij gemakkelijk een netwerk op? Voel je klantwensen snel aan en denk je mee over het optimaliseren van werkprocessen? Deel jij graag jouw ideeën en lijkt het je gaaf om een sleutelrol te spelen in de groei van ons bedrijf? Dan maken we graag kennis met je!

Over onze opdrachtgever:
Onze opdrachtgever is een hechte, transparante en ambitieuze organisatie, gevestigd in Groningen. Ze hanteren hoge standaarden en blijven continu vernieuwen en professionaliseren. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en er is altijd ruimte voor goede ideeën. Voor hen is techniek een middel; de focus ligt op processen en eindgebruikers. Door efficiënter beheer kunnen ze klanten flink op kosten laten besparen.

Binnen deze organisatie krijg je de kans om ondernemend aan de slag te gaan. Het is jouw taak om potentiële klanten te benaderen en hen te overtuigen van de meerwaarde van de dienstverlening. Die dienstverlening bestaat uit het volledig ontzorgen van klanten op het gebied van ICT, zodat alles vlekkeloos draait zonder dat de klant daar zorgen over heeft. Bovendien helpen ze klanten beter te concurreren door slimme inzet van ICT-oplossingen. Voor hen is een ICT-oplossing pas goed als deze meer oplevert dan het kost voor de klant.

Ze richten zich op middelgrote klanten in Noord-Nederland met zo’n 20 tot 200 werkplekken. Uiteraard word je meegenomen in het reeds bestaande netwerk en krijg je inzicht in het type klanten dat bij hen past. De organisatie blinkt uit in klantbehoud en het uitbreiden van hun dienstverlening, waardoor de klanten die jij binnenhaalt vaak langdurig blijven.

Wat vragen we van jou?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 4 jaar relevante saleservaring in de ICT (infrastructuur/outsourcing of applicaties)
  • Je bent gedreven en ondernemend
  • Je weet klantwensen te vertalen naar passende oplossingen

Wat bieden we jou?

  • Een aantrekkelijk salaris, passend bij jouw ervaring en prestaties
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling
  • Een hechte groep collega’s
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot een thuiswerkdag

Ben jij klaar om succesvol te zijn, klanten blij te maken en bij te dragen aan de verdere groei van het bedrijf? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Informatie

Locatie Groningen
Branche Automatisering / ICT
Benodigde opleiding HBO

Klaar om je eigen uitzendbureau te starten?

  • In 5 stappen naar je eigen uitzendbureau
  • Alle informatie die je nodig hebt
  • Volledig gratis te downloaden
4,8/5